La noi gasesti produse si informatii pentru toate stilurile de pescuit practicate in Romania

Avem numai produse de brand, originale, certificate si produse de catre producatori mondiali consacrati si importate de catre noi.
Vezi mai multe detalii

Livrarea este imediata, la orice produs , pentru ca exista in stoc. Pentru comenzi mai mari de 200 lei,transportul este gratuit.
Vezi mai multe detalii

La toate produsele noastre ,beneficiezi de garantie direct de la importator

Daca te-ai razgandit, la fel de simplu precum ai cumparat, in 30 de zile poti returna si primesti banii inapoi

Politică de returnare

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 (drept de denuntare unilaterala). Acestea se pot returna, in denuntand in termen de 10 zile de la primirea livrarii, prin completarea formularului "Returnari", fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Produsele nu se vor returna cu alt curier sau cu POSTA ROMANA. Pentru returnarea produselor este obligatoriu utilizarea formului de retur ( Returnari )

Contravaloarea produselor comandate se va returna in cel mult 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator ( de la data primirii produselor de catre furnizor ).

Sumele returnate catre client vor reprezenta strict contravaloarea produselor comandate, fara taxele de transport si ramburs si se vor efectua astfel:

• in situatia in care clientul dispune de cont bancar, sumele conform facturii de retur se vor vira in contul indicat de client;

• in situatia in care clientul nu dispune de un cont bancar, suma in discutie va fi achitata prin mandat postal, sau numerar la sediul vanzatorului din Otopeni, Str.Avram Iancu nr.17, Jud.Ilfov

Precizari suplimentare:

• Suma restituita clientului nu include cheltuielile de transport atat cele de expediere, cat si cele de returnare.

• Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura, de utilizare.

• Restituirea contravalorii produselor se efectueaza cu conditia restituirii produselor in forma in care ele au fost livrate initial.

• In cazul restituirii produselor, clientul va putea cere doar returnarea contravalorii produselor, nu si a taxelor de expediere sau a altor despagubiri.

SUS