La noi gasesti produse si informatii pentru toate stilurile de pescuit practicate in Romania

Avem numai produse de brand, originale, certificate si produse de catre producatori mondiali consacrati si importate de catre noi.
Vezi mai multe detalii

Livrarea este imediata, la orice produs , pentru ca exista in stoc. Pentru comenzi mai mari de 200 lei,transportul este gratuit.
Vezi mai multe detalii

La toate produsele noastre ,beneficiezi de garantie direct de la importator

Daca te-ai razgandit, la fel de simplu precum ai cumparat, in 30 de zile poti returna si primesti banii inapoi

Fire pescuit monofilament Owner

Pentru fiecare pescar ce practica tehnica pescuitului stationar tipul de fir utilizat este foarte important pentru obtinerea unor rezultate peste asteptari in timpul partidelor de pescuit, atat alaturi de prieteni cat si in cadrul concursurilor. Rezistenta la abraziune, elasticitatea redusa, rezistenta la nod, rezistenta la razele UV, diametrul si lungimea firului sunt doar cateva din detaliile care caracterizeaza un fir facandu-l potrivit pentru anumite situatii. Toate firele monofilament OWNER sunt realizate doar in Japonia cu ajutorul tehnologiilor si materialelor inovatoare, de calitate ce garanteaza rezistenta lor o perioada indelungata in conditii optime de folosire cu trasaturi care asigura rezistenta la sarcini mari si permit lansarile precise la distanta. Puteti alege fire de diferite tipuri, culori, diametre (grosimi), in functie de locul de pescuit, sau preferinte. Capacitatea de camuflare a acestora pe substrat, diametrul real si elasticitatea redusa, sunt doar cateva din elementele ce fac din firele monofilament ale japonezilor de la OWNER alegerea potrivita pentru pescuitul la stationar. Oricare ar fi tehnica de pescuit practicata sau locul de pescuit pe care il alegeti, In oferta noastra in calitate de unic importator si distribuitor al firelor multifilament OWNER in Romania si Republica Moldova sunt disponibile numeroase modele ce acopera cele mai uzuale diametre utilizate in pescuitul pestilor pasnici. Owner este un brand renumit prin calitatea de care au dat dovada produsele lor de-a lungul timpului si pentru intereseul permanent manifestat in domeniul dezvoltarii echipamentului pentru pescuit.

Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)
CULTIVA
MAD
PROWESS
ANGLER
QUANTUM
DAM
BROWNING
ZEBCO
WIREK
GARBOLINO
BLACK CAT
RADICAL
SUNSET
SERT
SAKURA
EFFZETT
OWNER
AMAZ
MAGIC TROUT
MADCAT
PALLATRAX
RHINO
OWNER / AMAZ
FRICHY
TORAY
ASSO
CLIMAX
POWERLINE
TOP SECRET
STEELPOWER
MIM TEAM
SHARK
QUICK
NORTHLAND
SWIMY
SEBILE
SOLANO
NERO
FANATIK
MANN'S
ARDENT
ORANGE
4STREET
SUS