La noi gasesti produse si informatii pentru toate stilurile de pescuit practicate in Romania

Avem numai produse de brand, originale, certificate si produse de catre producatori mondiali consacrati si importate de catre noi.
Vezi mai multe detalii

Livrarea este imediata, la orice produs , pentru ca exista in stoc. Pentru comenzi mai mari de 200 lei,transportul este gratuit.
Vezi mai multe detalii

La toate produsele noastre ,beneficiezi de garantie direct de la importator

Daca te-ai razgandit, la fel de simplu precum ai cumparat, in 30 de zile poti returna si primesti banii inapoi

Fire pescuit multifilament Owner

Firul multifilament, cunoscut popular sub denumirile de fir textil sau fir impletit este cel mai utilizat tip de fir in pescuitul la rapitori. Asa cum ii spune numele, este obtinut prin impletirea mai multor fibre (un numar de la 4 pana la 16 fibre pot fi impletite), nu are elasiticitate si nu are memorie, are o rezistenta mult mai mare raportata la diametru, dar, in acelasi timp, are si dezavantajele unei vizibilitati crescute in apa si un cost de producere si comercializare mult mai mare. Lipsa elasticitatii inseamna ca firele sunt extrem de sensibile si vor trasmite excelent orice informatie de la naluca catre blanc. Aceste fire au cea mai mare rezistenta la rupere daca ne raportam la diametrul lor. Firele textile pentru spinning/rapitori sunt fire impletite in patru sau opt spire pentru deveni rezistente la abraziune si nod si pentru a se putea obtine lanseuri cat mai lungi. De obicei culorile firelor textile pentru rapitori sunt cat mai vizibile pentru a ajuta pescarul in observarea trasaturilor fine ale pestilor rapitori. Modul de bobinare al firelor este foarte important, bobinarea in mod paralel va imbunatati rezistenta calitatilor firului pe terment lung. Este si cazul firelor produse de japonezii de la OWNER multifilamente de ultima generatie produse 100% in Japonia din fibre de cea mai inalta calitate impletite printr-o tehnologie unica. Masinile ce produc acest fir sunt dezvoltate si realizate in Japonia folosind o tehnologie unica in lume numita ALB ( Anti Loosen Braided ). Rezultatul este un multifilament deosebit care se remarca prin rezistenta si curgerea fluida , in acelasi timp. In mod normal, conform tehnologiilor existente si practicate pana acum, acestea se impleteau in aceeasi directie sau rotatie. Dar tehnologia ALB mixeaza directii si sensuri diferite de rotatie pentru a obtine textura deosebit de rezistenta. In oferta noastra in calitate de unic importator si distribuitor al firelor multifilament OWNER in Romania si Republica Moldova sunt disponibile modele ce acopera cele mai uzuale diametere si culori utilizate in pescuitul pestilor rapitori. Owner este un brand renumit prin calitatea de care au dat dovada produsele lor de-a lungul timpului si pentru intereseul permanent manifestat in domeniul dezvoltarii echipamentului pentru pescuitul la rapitor si nu numai.

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
CULTIVA
MAD
PROWESS
ANGLER
QUANTUM
DAM
BROWNING
ZEBCO
WIREK
GARBOLINO
BLACK CAT
RADICAL
SUNSET
SERT
SAKURA
EFFZETT
OWNER
AMAZ
MAGIC TROUT
MADCAT
PALLATRAX
RHINO
OWNER / AMAZ
FRICHY
TORAY
ASSO
CLIMAX
POWERLINE
TOP SECRET
STEELPOWER
MIM TEAM
SHARK
QUICK
NORTHLAND
SWIMY
SEBILE
SOLANO
NERO
FANATIK
MANN'S
ARDENT
ORANGE
4STREET
SUS