La noi gasesti produse si informatii pentru toate stilurile de pescuit practicate in Romania

Avem numai produse de brand, originale, certificate si produse de catre producatori mondiali consacrati si importate de catre noi.
Vezi mai multe detalii

Livrarea este imediata, la orice produs , pentru ca exista in stoc. Pentru comenzi mai mari de 200 lei,transportul este gratuit.
Vezi mai multe detalii

La toate produsele noastre ,beneficiezi de garantie direct de la importator

Daca te-ai razgandit, la fel de simplu precum ai cumparat, in 30 de zile poti returna si primesti banii inapoi

Transport și livrare

Magazinul DOARPESCUIT.RO va ofera doua variante de livrare si transport in functie de doleantele dvs.

 

·         Livrare prin curier FAN COURIER EXPRESS

·         Ridicare din show-room de la sediul DOARPESCUIT.RO

Inainte de orice livrare, veti fi contactat pe e-mail sau telefonic de catre un consilier DOARPESCUIT.RO pentru a va confirma disponibilitatea produselor comandate de catre dvs

 

LIVRARE PRIN CURIER:

 

Livrarea produselor se face prin Fan Courier Express.

DOARPESCUIT.RO nu lucreaza cu POSTA ROMANA.

DOARPESCUIT.RO livreaza orice comanda, indiferent de valoarea acesteia, in limita stocului disponibil.

 

Tarifele de transport sunt urmatoarele si sunt valabile DOAR pentru localitatile care intra in aria de acoperire a livrarilor directe FAN COURIER, fara km suplimentari. Daca exista km suplimentari pentru livrare, pentru a va incadra in tarifele de mai jos, exista 2 modalitati :

- puteti merge dvs la cel mai apropiat centru de colectare Fan Courier Express pentru a va ridica coletul si atunci curierul nu percepe taxe pentru km suplimentari

sau

- vi se comunica in momentul confirmarii comenzii valoarea km suplimentari de achitat si va fi suplimentata factura de plata cu valoarea km suplimentari perceputi de catre curier 

 

·         TRANSPORT GRATIS

Pentru comenzi facturate in valoare de peste 200 lei - TRANSPORTUL ESTE GRATIS
La o comanda facturata, ceea ce inseamna ca valoarea produselor livrate (nu doar cele comandate) depaseste 200 lei, noi platim toate taxele de expediere si taxele de ramburs pe care le percepe curierul pentru a livra comanda dvs.
Indiferent deci de greutatea coletului, de adresa de destinatie sau kilometrii suplimentari tarifati de catre firmele de curierat, daca va incadrati cu valoarea facturata peste aceasta limita, transportul il platim noi pentru dumneavoastra.

Livrarea efectuata catre dvs de luni pana vineri inclusiv.

 

·         TRANSPORT 15 lei + TVA

Pentru comenzi facturate intre 1 lei – 199,99 lei – VALOAREA TRANSPORTULUI este de 17,85 lei (15 lei + TVA , exclusiv valoarea transportului)

Facem eforturi pentru a livra Comanda dvs. in aceeasi zi. In situatia in care nu este posibil, aceasta va fi expediata in maxim 24-48 ore de la momentul primirii acesteia, prin curier rapid Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore, in functie de localitatea de destinatie.

Livrarea efectuata catre dvs de luni pana vineri inclusiv.

 

·         LIVRARE SAMBATA 


 

In situatia in care doriti livrarea sambata, indiferent de valoarea comenzii, pe langa valoarea transportului evaluata in conditiile de mai sus, se adauga o taxa standard, solicitata de catre curier, in valoare de 6 lei + TVA

Livrarea se va face la adresa solicitata de client. In situatia in a care aveti mentionari specifice gen "doresc sa fie sunat inainte de curier" sau "vin la sediul curierului pentru ridicare", etc, va rugam sa le mentionati in rubrica de observatii a comenzii si noi transmitem mai departe catre firma de curierat.

VA RUGAM SA FITI ATENTI: In momentul in care primiti coletul de la curier, verificati coletul, astfel incat acesta sa nu aiba sigiliul rupt, inlocuit sau coletul sa fie deteriorat.
Toate coletele noastre sunt sigilate cu banda adeziva personalizata. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, sa fiti siguri ca de la noi au plecat intregi. In acest caz, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza doar produsul deteriorat, care va fi inlocuit gratuit de catre DOARPESCUIT.RO In situatia in care nu faceti Procesul verbal cu firma de curierat, produsul nu il vom putea inlocui, iar reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu vor fi luate in considerare.

 

RIDICARE DE LA SEDIUL DOARPESCUIT.RO

 

Comenzile pot fi ridicate si de la sediul firmei noastre, de la adresa str.Avram Iancu nr.17 Otopeni, jud Ilfov, astfel:

·         Trimiteti comanda on-line

·         Bifati optiunea de ridicare de la sediul nostru

·         Un consilier DOARPESCUIT.RO va confirma diponibilitatea ridicarii comenzii

·         Dvs veniti si o ridicati in termen de maxim 3 zile calendaristice

·         In caz contrar, comanda dvs se anuleaza automat

 

SUS