La noi gasesti produse si informatii pentru toate stilurile de pescuit practicate in Romania

Avem numai produse de brand, originale, certificate si produse de catre producatori mondiali consacrati si importate de catre noi.
Vezi mai multe detalii

Livrarea este imediata, la orice produs , pentru ca exista in stoc. Pentru comenzi mai mari de 200 lei,transportul este gratuit.
Vezi mai multe detalii

La toate produsele noastre ,beneficiezi de garantie direct de la importator

Daca te-ai razgandit, la fel de simplu precum ai cumparat, in 30 de zile poti returna si primesti banii inapoi

Transport și livrare

Magazinul nostru va ofera doua variante de livrare si transport in functie de doleantele dvs.

• Livrare prin curier FAN COURIER EXPRESS

• Ridicare din show-room de la sediul nostru din Str.Avram Iancu nr.17 Otopeni Jud.Ilfov.

Inainte de orice livrare, veti fi contactat pe e-mail sau telefonic de catre un consilier Vanzari pentru a va confirma disponibilitatea produselor comandate de catre dvs.

LIVRARE PRIN CURIER

Livrarea produselor se face prin intermediul curierilor rapizi ( Fan Courier Express, DPD, etc )

DOARPESCUIT.RO nu lucreaza cu POSTA ROMANA.

DOARPESCUIT.RO livreaza orice comanda, indiferent de valoarea acesteia, in limita stocului disponibil.

TARIFELE DE TRANSPORT sunt cele practicate si in vigoare la data plasarii comenzii de catre curier Fan Courier Express sau/si DPD.

• Tarifele standard de transport ale curierilor sunt valabile DOAR pentru localitatile care intra in aria de acoperire a livrarilor directe FAN COURIER, fara km suplimentari.

• Daca pana la locatia indicata de catre client pentru livrare exista km suplimentari facturabili de catre curieri, sunt disponibile 2 modalitati de lucru:

- puteti merge dvs la cel mai apropiat centru de colectare Fan Courier Express pentru a va ridica coletul si atunci curierul nu percepe taxe pentru km suplimentari sau

- vi se comunica in momentul confirmarii comenzii valoarea km suplimentari de achitat si va fi suplimentata factura de plata cu valoarea km suplimentari perceputi de catre curier

TRANSPORT GRATIS

Pentru comenzi facturate in valoare de peste 200 lei

- TRANSPORTUL ESTE GRATIS La o comanda facturata, ceea ce inseamna ca valoarea produselor livrate (nu doar cele comandate) depaseste 200 lei, noi platim toate taxele de expediere si taxele de ramburs pe care le percepe curierul pentru a livra comanda dvs. Indiferent deci de greutatea coletului, de adresa de destinatie sau kilometrii suplimentari tarifati de catre firmele de curierat, daca va incadrati cu valoarea facturata peste aceasta limita, transportul il platim noi pentru dumneavoastra. Interval saptamanal de livrare pentru TRANSPORT GRATIS este de luni pana vineri.

TRANSPORT 15 lei + TVA ( 17,85 lei cu TVA inclusa) Pentru comenzi facturate intre 1 lei – 199,99 lei – VALOAREA TRANSPORTULUI este de 17,85 lei (15 lei + TVA , exclusiv valoarea transportului)

Facem eforturi pentru a livra Comanda dvs. in aceeasi zi.

Daca plasati comanda in site-ul nostru pana in ora 13:00, comanda este livrata catre curier in  aceeasi zi.

Daca plasati comanda dupa ora 13:00, comanda va fi livrata in urmatoarea zi lucratoare ( de luni pana vineri inclusiv ).

Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore, in functie de localitatea de destinatie.

LIVRARE

• In situatia in care specificati in mod expres livrarea sambata, indiferent de valoarea comenzii, pe langa valoarea transportului evaluata in conditiile de mai sus, se adauga o taxa standard, solicitata de catre curier, in valoare de 6 lei + TVA

• Livrarea se va face la adresa solicitata de client.

In situatia in a care aveti mentionari specifice gen "doresc sa fiu sunat inainte de curier" sau "vin la sediul curierului pentru ridicare", etc, va rugam sa le mentionati in rubrica de observatii a comenzii si noi transmitem mai departe catre firma de curierat.

VA RUGAM SA ACORDATI ATENTIE: In momentul in care primiti coletul de la curier, verificati coletul, astfel incat acesta sa nu aiba sigiliul rupt, inlocuit sau coletul sa fie deteriorat. Toate coletele noastre sunt sigilate cu banda adeziva personalizata.

In cazul in care exista produse deteriorate la transport, va rugam sa aveti incredere ca de la noi au plecat intregi.

In acest caz, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza doar produsul deteriorat, care va fi inlocuit gratuit de catre DOARPESCUIT.RO. In situatia in care nu faceti Procesul verbal cu firma de curierat, produsul nu il vom putea inlocui, iar reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu vor fi luate in considerare.

RIDICARE DE LA SEDIUL DOARPESCUIT.RO

Comenzile pot fi ridicate si de la sediul firmei noastre, de la adresa str.Avram Iancu nr.17 Otopeni, jud Ilfov, astfel:

• Trimiteti comanda on-line

• Bifati optiunea de ridicare de la sediul nostru

• Un consilier DOARPESCUIT.RO va confirma diponibilitatea ridicarii comenzii

• Dvs veniti si o ridicati in termen de maxim 3 zile calendaristice

• In caz contrar, comanda dvs se anuleaza automat

SUS